Amazon Bahar İndirimi 2023 ne zaman başlıyor?

Amazon satıcıları için Amazon’un indirim dönemleri büyük önem taşımaktadır. Prime day, Black Friday gibi bir çok özel indirim gününün yanı sıra Amazon bahar indirimleri de satışları artırmak ve stok fazlası ürünleri elden çıkarmak için büyük fırsatlar sunar.

Amazon’un Bahar İndirimi nedir?

Sınırlı bir süre için indirim sunan özel bir etkinlik.

Amazon Bahar İndirimi 2023 ne zaman?

Amazon Bahar İndirimi 27-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Amazon’da işlem yapan ve etkinliğe katılan perakendeciler için, siparişlerdeki artışları karşılamak ve düşük veya hiç korkusu olmadan hızlı ve verimli teslimat seçenekleriyle müşterileri memnun etmek için doğru düzeyde envantere sahip olduğunuzdan emin olmanın tam zamanı. 

Amazon Bahar İndirimi ile Amazon’un Prime Day’i arasındaki fark nedir?

Belirtildiği gibi, yüzde 40’a varan indirimlerin olacağı Amazon’un yaklaşan satışındaki indirimlerden yararlanmak için Prime üye olmanıza gerek yok.

Amazon Bahar İndirimi 2023’te ne tür ürünler yer alıyor?

Amazon Bahar İndirimleri’nde de çok çeşitli seçilmiş ürünler yer alacak. Bunlar arasında kulaklıklar, elektrikli aletler,  kozmetikler, sağlık ve güzellik ürünleri, evcil hayvan yemi ve aksesuarları, vitaminler ve takviyeler, ev eşyaları ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Mevcut en popüler fırsatlar nelerdir?

Amazon’a göre, Bahar İndirimi sırasında bir dizi farklı kategoride yüzde 40’a varan indirimler olacak. Beklenen indirimlerden bazıları, güzellik ve oyunlarda %40’a varan indirim, seçili elektronik ürünlerde ve alkolde %35’e varan indirim ve seçili spor giyim ve ev eğlencesinde %30’a varan indirimdir.

Amazon’da satış yapmak konulu blog yazılarımıza Start Smart bloğundan ulaşabilirsiniz.