Amazon Yeni Satıcı Teşvikleri Programını Güncelledi

Amazon, henüz ABD, Japonya, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İtalya veya İspanya’da ilk ürününüzü satışa sunmayan yeni Amazon satıcılarına yönelik Yeni Satıcı Teşvikleri programını güncelledi.

Yeni Satıcı Teşvikleri programı; markanızı büyütmenize, işletmenizi ölçeklendirmenize ve ürünlerinizi tanıtmanıza yardımcı olmayı hedefliyor. Bu programa uygun olan Amazon satıcıları; Vine, Amazon Lojistik ve Amazon Kuponları kredileri dahil olmak üzere Amazon Avrupa‘da tutarı 45.000 EUR’yu aşabilecek avantajlardan yararlanmaya hak kazanabiliyor.

Daha önce 1 yıl olan Vine, Amazon Lojistik ve Amazon Kuponları’na yönelik Yeni Satıcı Teşvikleri avantajlarına erişmeye uygunluk süresi 1 Mart 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 90 güne düşürülecek. Transparency kredileri ise artık kullanılamayacak.

Bu güncellemeler, yalnızca ilk satın alınabilir ASIN’ini 1 Mart 2023 tarihinde veya sonrasında satışa sunan yeni Profesyonel satıcılar için geçerli olacak.

Amazon’un yeni satıcılara sunduğu teşviklerden faydalanabilmek için Amazon’un belirlediği kurallara göre hesap açılışı ve Brand registry işlemlerinin yapılması gerekiyor.

Amazon teşvikleri ile ilgili Start Smart’ın sunduğu hizmetlere buradan ulaşabilirsiniz.