Amazon Satıcı Hesabı Açılışı Video Görüşmesi

https://sellercentral.amazon.co.uk/signin  adresine gidin.

Amazon email adresiniz ve parola ile giriş yapın.

Görüşme zamanı geldiğinde Join Video Call düğmesine tıklayın.

Görüntülü görüşmeye nasıl hazırlanılır

  1. Amazon’da kayıt için gönderilen belgelerin orijinallerini hazırlayın ve görüntülü görüşme başlamadan önce hazır bulundurun.
  2. Video görüşmesine şu özelliklere sahip bir cihazdan katıldığınızdan emin olun:

— Öne bakan bir kamera.

— İstikrarlı ve güvenilir bir internet bağlantısı.

— Cihazınızın işletim sistemine bağlı olarak Safari tarayıcısı veya Google Chrome tarayıcısı.

“Select a Merchant and Marketplace” sayfasında “United States” seçin.

“Select Account.” tıklayın.

“Identity Verification” sayfasında sizden istenenleri tamamlayın.

Amazon Seller Central’da oturum açın ve Çağrıya Katıl’ı tıklayın. Tarayıcı izninizi istediğinde kameranızı ve mikrofonunuzu etkinleştirin. Çağrıya Katıl düğmesi, video görüşmesi başlama saatinden 5 dakika önce etkinleştirilecektir.

Video görüşmesine teknik sorunlar nedeniyle katılamıyorsanız, Amazon’a kaydolurken kullandığınız telefon numarasından 5 dakika içinde aranarak size gerekli bilgiler verilir. Bu durumda, Chime’daki bir Amazon ortağıyla görüntülü görüşmeye katılmanız istenebilir.

Belge gereksinimleri

Amazon’da kayıt için gönderilen belgelerin yalnızca orijinal sürümlerini kabul edilir. Kabul Edilebilir belgeler şunlardır:

— Ulusal kimlik kartı veya pasaport gibi devlet tarafından verilmiş geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi. Belge şu bilgileri içermelidir: tam ad, doğum tarihi, kimlik numarası, son kullanma tarihi, belge sahibinin imzası ve belgenin verildiği ülke veya vatandaşı olunan ülke.

— Banka ekstresi veya kredi kartı ekstresi. Beyan, son 180 gün içinde düzenlenmiş olmalı ve aşağıdaki bilgileri içermelidir: tam ad (bireysel ad veya işletme adı), adres (ikamet adresi veya işletme adresi) ve banka bilgileri.