İngiltere Fuar Takvimi

Top Drawer

Olympia London
14-16 Ocak 2024 / 8-10 Eylül 2024

Perakendeciler, yeni yıla olmazsa olmaz bir koleksiyonla başlamaya ne dersiniz? Top Drawer’da çağdaştan klasiğe, minimalden maksimaliste, özenle seçilmiş kaynak serileri.

Önde gelen tedarikçiler en yeni ürünlerini ve koleksiyonlarını sergilerken raflarınızı dönüştürün ve düzenlemenizi yeniden keşfedin. Hediye, El Sanatları, Moda, Yiyecek Mağazası, Selamlama ve Kırtasiye, Ev, Başlatma Paneli, Oyun ve Refah dahil olmak üzere fuarın sektörlerindeki en iyi ürün yelpazesiyle müşterilerinizi büyüleyin.

Markaların ve yükselen yıldızların ustaca seçilmiş bir derlemesini bir araya getiren bu site, tasarım ve yaşam tarzı yelpazesinde orijinal ve farklı çeşitleri ortaya çıkarmak için nihai adrestir. Satın alma deneyiminin ötesinde bu, ülkenin en büyük lezzet yaratıcılarıyla bağlantı kurma, keşfetme, keşfetme ve öğrenme şansınızdır.

Perakende sektörünün en iyileriyle bağlantı kurun ve ilişkiler kurun. Fenwick, Fortnum & Mason, Harrods, John Lewis, Marks & Spencer, Waterstones, Whole Foods ve daha fazlası dahil olmak üzere ülkenin en büyük binlerce perakendecisiyle tanışın. Dünyanın dört bir yanından satın alma ekipleri de Londra’ya seyahat edecek ve bu da gelişmekte olan ve lider markaların erişim alanlarını genişletmeleri için mükemmel bir fırsat sağlayacak.

The Toy Fair

Olympia London
23-25 Ocak 2024
Birleşik Krallık’ın en büyük oyuncak, oyun ve hobi fuarı olan The Toy Fair’de en çılgın hayal gücünüzün ötesinde bir dünyaya adım atın ve ürün gruplarınızı canlı yaratıcılıkla dönüştürün.

İster köklü bir perakendeci, ister sektörde acemi veya ilham verici bir oyuncak üreticisi olun, gelecek yıl raflara çıkacak en ilham verici ürün gruplarını keşfedin. Sektörün en yeni ve en çok beklenen ürünlerine ev sahipliği yapan fuarda, 250 prestijli markanın binlerce yeni ve dinamik oyuncak, oyun ve hobi ürününün lansmanına tanık olun.

Yaratıcılığın inovasyonla buluştuğu yerde, oyuncak sektörüne ışık tutan markalar ve profesyonellerle tanışın ve oyunun kurallarını değiştiren ilişkiler kurun. Önde gelen liderler ve trend belirleyicilerle bağlantı kurun ve geleceği ve ürün gruplarınızı şekillendiren ürünleri ve trendleri ilk keşfeden siz olun.

The World of Learning Summit

Olympia London
30-31 Ocak 2024
Öğrenme çözümleri ve ilhamın eksiksiz bir karışımını mı arıyorsunuz? Sanal sınıf çözümlerinden öğrenme yönetimi sistemlerine kadar, Öğrenme Dünyası Zirvesi’nde eğitimin ve deneysel öğrenmenin gücünü kucaklayın.

Mesleğinizin tüm yönlerine hitap eden bu kurum, Öğrenme ve Geliştirme ile ilgili her konuda ön sıralarda yer almak için tek adresinizdir. İnsanların öğrenme şeklini sürekli değiştiren yeni yöntem ve teknolojilerle, alanınızdaki öncülere ayak uydurun. Tek bir etkileşimli ortamda önde gelen sektör uzmanlarından öğrenin, eğitim sağlayıcılarla yüz yüze tanışın ve pazara sunulan yeni yenilikleri keşfedin.

Mental Wellbeing Zone, Business & Networking Lounge, Kapsamlı Öğrenme Paketi ve daha fazlasını içeren 50’den fazla ücretsiz seminer ve oturumu, etkileşimli alanları ve ortak çalışmaya dayalı yuvarlak masa toplantılarını deneyimleyin. Serginin yanı sıra, ilgi çekici sunumlar, düşündürücü panel oturumları ve pratik çözümler ve yeni fikirler sunan canlı tartışmaların bir karışımını birleştiren önde gelen Öğrenme ve Geliştirme Konferansı da yer alıyor.

Pure London

Olympia London
11-13 Şubat 2024
İHRACAT DESTEKLERİ

Tüm moda alıcılarını ve moda tutkunlarını çağırıyoruz! Yeni yılı en göz alıcı koleksiyonunuzla karşılamaya hazır mısınız? Pure London x JATC’de zahmetsiz temel parçalardan gösterişli özel gün parçalarına kadar arzu edilen moda dünyasını tek bir ikonik çatı altında keşfedin.

Dünya modasının doğduğu ve kutlandığı yerde, defilenin sekiz destinasyonunda sezonun en gözde koleksiyonlarının görücüye çıkmasına tanık olun. İster son rötuşlar ister tamamen yeni bir ürün yelpazesi arayışında olun, kadın giyim, erkek giyim, aksesuar, ayakkabı, mücevher, güzellik ve çok daha fazlasında bu ürünü bulacaksınız. Ayrıca, en yeni parçaları ve cinsiyetsiz veya çift cinsiyetli koleksiyonları sergileyen yepyeni ‘Birlikte Bölge’ var.

Her şey daha ince ayrıntılarda saklıdır ve burada sektörün en yaratıcı beyinlerinden bazılarıyla iş planlarınıza karmaşık bilgiler ve özel uzmanlık ekebilirsiniz. 300’den fazla küresel markayı, tasarımcıyı ve satın almacıyı bir araya getirerek geleceği şekillendiren trendleri ve moda dünyasını aydınlatan şeyleri keşfedin, ayrıca ünlü bir eğitim semineri programıyla sürdürülebilir moda konusundaki tartışmanın yönetilmesine yardımcı olun.

Modanın hayat bulduğunu görmeye hazır mısınız? En iyi trend görünümlerden uzman liderliğindeki sunumlara kadar, ünlü Podyum ile kendi tasarımlarınızı podyuma taşımak için ihtiyacınız olan tüm bilgeliği içinize çekin. Dünyanın dört bir yanından gelen tasarımcılarla birlikte, bu sezon müşterilerinizin dikkatini çekeceği garanti olan, en çok aranan parçalara ilk ulaşan siz olun.

Smart Retail Tech Expo

Excel London
27-28 Şubat 2024
Smart Retail Tech Expo, “Yeni Perakende” de dahil olmak üzere çevrimiçi ve mağaza içi kârınızı artırmak ve müşterilerinize ilham verme, onları çekme ve elde tutma yolları gibi en son yenilikleri ve XR Xperience, Start-Up Hub ve İnteraktif Ustalık Sınıfları gibi öne çıkan konuları içeriyor. Her tedarikçi, tüketicilere çözüm sağlamak ve hedeflenen alıcılar ve katılımcılarla daha ileri gitmek için en iyi fırsatları sağlamak üzere özenle seçiliyor.

eCommerce Packaging & Labelling Expo

Excel London
27-28 Şubat 2024
ExCeL London, önde gelen çevrimiçi perakende işletmelerini, e-ticaret stratejistlerini ve işletme sahiplerini bir araya getiren, e-ticaret paketleme ve etiketleme endüstrisine adanmış bir merkeze dönüştürülecek. Sektörü dönüştüren en son yeniliklere erişmek için ÜCRETSİZ biletinizi alın.

eCom Business Live

Excel London
27-28 Şubat 2024
eCom Business Live, e-Ticaret pazarında sonsuz satış fırsatlarıyla çevrimiçi ticari satışlarınızı hızlandıran lider küresel etkinliktir.
Etkinlik, işlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen tüm perakende profesyonelleri, dijital girişimciler ve çevrimiçi işletme sahipleri için muhteşem bir fırsat!

Retail Supply Chain Logistics Expo

Excel London
27-28 Şubat 2024
Etkinlik, tedarik zincirlerini dönüştürmek ve işlerini bir sonraki aşamaya taşımak isteyen perakende profesyonelleri için kaçırılmayacak bir fırsat! 27 ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan ExCeL London, perakende ve tedarik zinciri sektörüne adanmış heyecan verici bir merkeze dönüştürülecek.

Perakende Tedarik Zinciri ve Lojistik Fuarı size en son sipariş karşılama hizmetlerini, 3PL, yapay zeka çözümlerini, depo ekipmanı sektörü trendlerini ve stratejilerini ve çok daha fazlasını getirecek. Etkinlik, tedarik zinciri esnekliğini, depo otomasyon stratejilerini ve sonuçta daha hızlı teslimat çözümleriyle müşteri sadakatini artırmaya kendini adamış uzmanlar, profesyoneller ve girişimcilerden oluşan bir topluluk için bir platforma ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyor. Yeni bağlantılarla ilişkiler kurun ve işlerini büyütmek ve karlarını artırmak isteyen binlerce profesyonele katılın.

Retail Supply Chain & Logistics Expo 2024 baskısında, sizi en verimli ürün yolculuğunu yaratmanız için gereken derin bilgiyle donatacak 100’den fazla önemli sektör uzmanımızı dinleyin ve öğrenin!

Biletiniz aynı zamanda White Label World Expo, eCom Business Live, Smart Retail Tech Expo ve E-ticaret Paketleme ve Etiketleme Fuarı’na da erişim sağlar.

Childcare & Education Expo

Olympia London
1-2 Mart 2024

Erken eğitimi yeni boyutlara taşımaya hazır bir erken sınıf veya ilköğretim uzmanı mısınız? Saf hayal gücü dünyasında, Çocuk Bakımı ve Eğitim Fuarı’ndaki uygulamalarınızı yenilemek için eğitimin ve gelişimin gücünü kucaklayın.

Çocuk bakımı ve eğitimde mükemmelliğe açılan kapınız burada başlıyor. 100’den fazla sektör lideriyle bağlantı kurun, erken eğitimi şekillendiren en son araçları ve en son yenilikleri keşfedin ve gelecek nesil için daha parlak bir gelecek yaratmaya adanmış bir topluluğa katılın.

Yepyeni ‘Öğrenilecek Müzikal Bir Yer’ bölgesinde, öğrenme keyfinin kemanların, çelloların, kaydedicilerin ve daha fazlasının uyumlu melodileriyle yankılandığı bir dünyaya adım atın. Müzikal mükemmelliğin ve genç yeteneklerin yetiştirilmesinin canlı bir gösterisini yaşarken, zenginleştirilmiş ve kapsamlı bir eğitim sağlamanın çok sayıda yolunu öğrenme fırsatını da değerlendirin.

Güçlü ve ilgi çekici bir ‘Yaratıcı Etkinlik Alanı’nda uygulamalı ve becerikli olun. Taze ve heyecan verici aktivitelerle zengin kaynaklara sahip, küçük çocuklarda yaratıcı gelişimi teşvik etmek için ilham verici fikirleri ve geleceğe yönelik kaynakları benimseyin. Ortamınızda yeniden yaratabileceğiniz ilgi çekici konseptler sağlamak üzere tasarlanan ‘Little Learners Live’da açık havada öğrenmeye ve duyusal araştırmaya odaklanan heyecan verici bölgeleri de keşfedebilirsiniz.

‘Mindfulness Zone’daki gösterinin heyecanının ortasında sakin vahada enerji toplayın, rahatlayın ve ilham alın. Farkındalık kayalarını olumlu mesajlarla boyamaktan veya boyama duvarında yaratıcılığınızı açığa çıkarmaya kadar, bir anlık sakinlik ve el sanatları için ihtiyacınız olan her şeyi burada bulacaksınız.

The London Book Fair

Olympia London
12-14 Mart 2024
30.000’den fazla yayıncılık profesyoneliyle ilişkiler geliştirin, içgörüler kazanın ve işiniz veya kariyeriniz için bir sonraki bölümü yaratın. Kitap dünyasının merkezinde müşterilerle etkileşime geçin, marka bilinirliği oluşturun ve akademik metinler, çocuk kitapları, çizgi romanlar ve çok daha fazlasını içeren eklektik bir yayıncı karışımıyla yüz yüze iş yapın.

Sektörde ortaya çıkan sayfa çevirme trendlerini keşfedin. Sonsuz önemli bilgi ve içgörü kaynağıyla, Ana Sahne, Yazar Genel Merkezi, İngilizce PEN Edebiyat Salonu, Edebi Çeviri Merkezi, Teknoloji Tiyatrosu, Odak Tiyatrosu ve Sürdürülebilirlik Merkezi dahil olmak üzere çeşitli aşamalarda 100’den fazla seminer deneyimi yaşayın. Ayrıca, LBF’nin Öncü Ödülleri ve Yaşam Boyu Başarı Ödülleri ile sektör profesyonellerinin katıldığı kutlamanın bir parçası olun.

Gösterinin merkezinde, Uluslararası Haklar Merkezi’nde anlamlı ilişkiler kurma ve yeni ve mevcut bağlantılarla tanışma fırsatını yakalayın. Özel toplantı alanları ve ayrıcalıklı hizmetler sunan IRC, hak uzmanlarına sektör için kritik bir satın alma döneminde hakları satma fırsatları sunuyor.

Retail Technology Show

Olympia London
24-25 Nisan 2024
Peki ya perakende işiniz için sınırsız fırsatlar dünyasına tek yön bir bilet olsaydı? İşletmenizi dönüştürmenin yolu, tüm perakende ve konaklama kuruluşlarının amiral gemisi etkinliği olan Perakende Teknoloji Fuarı’nda sizi beklediğinden büyüme planlarını hızlandırmanın zamanı geldi.

Avrupa’nın en ileri görüşlü perakendecilerinin güçlerini birleştirdiği yerde, son teknoloji konferans programıyla işletmenizi geleceğe hazırlayın. İlham verici açılış konuşmalarından çığır açan başarı öykülerine kadar, sektörün en ilgili sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için 100’den fazla pazar liderinden ve perakende sektörünün en keskin zekalarından pratik çıkarımlar ve uzmanlık edinin.

Hem verimlilik hem de kârlılık sunan, başarıya yönelik stratejilerinizi güçlendirmek için 350’den fazla teknoloji öncüsünün piyasaya sürülen yeni teknolojilerinden oluşan seçkin bir sergiyi keşfedin. En yeni yeniliklerin ortaya çıkışıyla, mağaza içi, çevrimiçi ve ticari perakendeye yönelik, kusursuz çok kanallı operasyonlar oluşturmanıza, gelişmiş bir müşteri deneyimi sunmanıza ve satışları artırmanıza yardımcı olacak yeni dijital çözümleri keşfedin.

Dünyanın her köşesinden 10.000’den fazla perakende profesyonelini bir araya getirerek ağ oluşturmanın gücünü benimseyin ve kuruluşunuz için anlamlı ortaklıklar oluşturmak üzere paha biçilmez fırsatlardan yararlanın.

The Media Production and Technology Show

Olympia London
15-16 Mayıs 2024