Amazon’da En Çok Satılan Ürünler Hangileridir?

Amazon’da satış yapmaya karar verdiniz ancak ne satmanız gerektiğini bilmiyorsunuz? Üreticisiniz veya kendi markanıza sahipsiniz. Amazon’da öncelikli olarak hangi ürünleri satmaya başlarsanız daha karlı bir iş modeli oluşturabilirsiniz?

Amazon’da ürün satışı için seçeceğiniz kapsamlı bir rehber hazırlayacağız. Bu sayfadanda ürün seçimi ile ilgili tüm blog yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Amazon’da satış yapabileceğiniz kategoriler

İster araştırmanıza yeni başlayan bir Amazon satıcısı olun isterse deneyimli bir girişimci, hangi ürün kategorisine odaklanacağınızı anlamak için araştırma yapmanız gerekecektir. Aralarından seçim yapabileceğiniz 40’tan fazla kategoriyle, araştırmanızı nasıl daraltır ve tüm odaklanmanızı sağlayacak en iyi nişi nasıl bulursunuz? Amazon’da satış yapabileceğiniz kategoriler ile ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Amazon’da satış için onay gerektiren kategoriler ve ürünler

Amazon’da belirli ürünler, markalar, kategoriler ve alt kategoriler için ürünleri listelemeden önce onay almanız gerekmektedir. Bazı ürünlerin Amazon’da satışı mümkün olmayabilir. Amazon’da satış için onay gerektiren kategoriler ve ürünler ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.