Sanal sunucu nedir?

Amazon satıcı hesabınıza giriş yaptığınıza Amazon MAC adresinizi, önbelleğinizi, donanımınızı, çerezlerinizi ve WI-FI bağlantısı yaptığınız modemi kontrol eder. Birden fazla Amazon hesabına sahip olmak, birden fazla kişinin ortaklaşa yöneteciği Amazon satıcı hesabınızın olması, daha önce açmış olduğunuz satıcı hesabını kapatıp yeni bir hesap açmak gibi farklı sebeplerle Amazon satıcı hesabı yönetimi için Amazon sanal sunucu sahibi olmanız gerekebilir.

Amazon’da birden fazla hesap sahibi olmanın kuralları vardır. Birden fazla hesap birbirine bağlandığında ve bunlardan biri sorunla uğraştığında, diğer hesaplar için zararlı olabilir, bu nedenle Amazon hesapları arasındaki bu bağlantılardan kurtulmak çok önemlidir.

Bir bilgisayarın MAC adresi veya tarayıcı tanımlama bilgileri söz konusu olduğunda, farklı bilgisayarlar ve farklı tarayıcılar kullanmanız gerekir. Ancak değiştirilmesi kolay olmayan IP’lerle ne yapılabilir? Bu durumda Virtual Dedicated Server (VDS) veya Virtual Private Server (VPS) gibi olanaklar yardımcı olabilir.

İngiltere’de açacağınız Amazon satıcı hesabı için İngiltere vps kullanmanız hesap açılışı konusunda sorunsuz işlem yapmanıza olanak sağlayacaktır. İngiltere VPS sunucu ile diğer tüm ülkelerdeki Amazon hesaplarınızı da yönetebilirsiniz.

Sunucu, web barındırıcınızın web siteniz için gereken dosyaları ve veritabanlarını depoladığı bir bilgisayardır. Çevrimiçi bir ziyaretçi web sitenize erişmek istediğinde, tarayıcıları sunucunuza bir istek gönderir ve gerekli dosyaları internet üzerinden aktarır. VPS barındırma, size fiziksel bir sunucuyu simüle eden bir sanal sunucu sağlar, ancak gerçekte makine birkaç kullanıcı arasında paylaşılır.

Bu nedenle, sanal özel sunucu (VPS) hem sanal hem de özeldir çünkü tam kontrole sahip olursunuz. İşletim sistemi düzeyinde diğer sunucu kullanıcılarından ayrılır. Aslında, VPS teknolojisi, Windows ve Linux gibi birden fazla işletim sistemini yeniden başlatmadan çalıştırmak istediğinizde kendi bilgisayarınızda bölümler oluşturmaya benzer.

Windows işletim sistemiyle çalışan bir VPS kurulumu ile Amazon satıcı hesabınıza erişim sağlayıp satıcı hesabınızı güvende tutabilirsiniz. StartSmart’ın Amazon VPS Sanal Sunucu çözümlerine hakkında bilgiye ve Amazon sanal sunucu fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.