Etsy’de Kalıcı Olarak Askıya Alınmış Bir Hesap İçin İtiraz Nasıl Yapılır?

Etsy ÜYELERİ kalıcı veya geçici olarak askıya alınabilir. Askıya alınan üyeler genellikle hesabın neden askıya alındığına ve askıya alma türüne (kalıcı veya geçici) dair bir e-posta alırlar.

Etsy hesabımın açılması için Ne zaman bir itiraz dosyası göndermeliyim?

Eğer Etsy tarafından hesabınız kalıcı olarak askıya alındıysa ve askıya alınmaya yol açan sorunları çözdüyseniz bir itiraz dosyası gönderebilirsiniz.

Hesabınızın askıya alındığı günden itibaren 6 ay içinde bir itiraz dosyası göndermelisiniz. Bu süreyi kaçırırsanız, hesabınız kalıcı olarak askıda kalacak ve itirazda bulunamayacaksınız.”

Etsy’ye Ne zaman itirazda bulunmamalıyım?

Eğer hesabınız sadece geçici olarak askıya alındıysa, bu durum genellikle vadesi geçmiş bir fatura bakiyesini ödeyerek veya açıkta olan durumları çözerek gibi diğer yöntemlerle çözülebilir. Eğer Etsy’den hesabınızın askıya alındığı ve sorun çözüldüğünde bu e-postaya geri dönülmesi istendiğini belirten bir e-posta aldıysanız, hesabınız sadece geçici olarak askıya alınmış demektir. Etsy ile iletişim kurmanın en iyi yolu o e-postaya geri dönüş yapmaktır.

Eğer bir listeleme Etsy tarafından kaldırıldıysa ancak hesabınız hala aktifse, bir itiraz dosyası gönderemezsiniz. Bunun yerine, Etsy’den neden kaldırıldığını açıklayan bir e-posta arayın ve Etsy’de hangi ürünlerin satılabileceğine dair politikaları anladığınızdan emin olun.


StartSmart
StartSmart’ın Etsy satış çözümleri hakkında bilgi almak için tıklayın.